Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Obligatorisk brug af mundbind i kirken

Som følge af den stigende smitte i samfundet, er der fra og med d. 29/10 indført obligatorisk brug af mundbind/visir i kirken. Læs nærmere her.

Folkekirken og øvrige trossamfund skal i lighed med det øvrige samfund overholde de gældende krav om brug af mundbind i lokaler med offentlig adgang. Det betyder, at ansatte, frivillige, deltagere og besøgende på 12 år og derover skal bruge mundbind eller visir, når de deltager i kirkens aktiviteter eller benytter kirkens lokaler.

Det indebærer, at alle de nævnte personer skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når de går ind og ud af lokalet, samt når de bevæger sig rundt i lokalet.

Når man sidder på sin plads, må man gerne tage mundbindet af, men når man forlader lokalet, skal man igen benytte mundbind.

Vi står klar til at instruere jer, når I kommer. Hvis I har glemt at få jeres eget mundbind med, har vi enkelte liggende.

Det er en særpræget situation, men samtidig også alvorlig. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke ønsker at genere nogen. Vi må dog som offentlig institution ikke tillade personer uden mundbind at komme i vores lokaler. Vi håber på jeres forståelse og på fortsat at se jer i Herringe og Gestelev Kirker.

Det er som altid muligt at kontakte præsten, hvis man har spørgsmål, er usikker på situationen eller blot ønsker at have en at tale med.

Del dette: