Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Vi her i Herringe-Gestelev Pastorat er glade for at vi kan fejre gudstjenester sammen igen efter forårets nedlukning.

Folkekirken er dog stadig - som alle andre - underlagt krav om afstand og hensynsfuld optræden. Derfor giver præsten ikke hånd i kirkedøren, der bliver anvendt engangshandsker ved uddeling af nadver, og ved særligt store gudstjenester og arrangementer kan vi være nødsaget til at undvære fællessang.

For Herringe Kirke gælder det, at der må være max. 35 personer, hvis der synges, og max. 70 personer, hvis der ikke synges.

For Gestelev Kirke gælder det, at der må være max. 32 personer, hvis der synges, og max. 64 personer, hvis der ikke synges.

Man kan læse Kirkeministeriets officielle retningslinjer for genåbning i linket ovenfor.

Herringe Kirke

Herringe Kirke er en gammel landsbykirke. I dag er fungerer den som samlingssted for dem der kan finde tid søndag formiddag eller på andre tidspunkter om ugen, til at sætte sig under hvælvingerne og give livet en tanke.

I Herringe-Rudme foregår der mange ting. Kirken ser vi som den åndelige overbygning, hvor vi mødes om det som alle deler, nemlig tro, tvivl og eftertanke. Det man i gammelt sprog kaldte det åndelige.

Der foregår alt muligt i kirken: mange forskellige genrer af musik, tekster der læses højt, eventyr fortælles, stilhed finder også plads og tænksom snak.

Gestelev Kirke

Gestelev Kirke er gammel landsbykirke der ligger nu i et vejkryds i Gestelev, som det der samler Gestelev, Gestelevlunde og Palleshave.

Der er ud over forsamlingshuset i dag ikke andre mødesteder i Gestelev end kirken. Vi bestræber os på i Gestelev kirke at holde gudstjenester så alle kan være med. Der er ind imellem kaffe og kage efter søndagsgudstjenesten, fordi det sociale også er en vigtig del af det at gå i kirke.

Derudover har vi mange ting for børn. Vi har mailliste man kan komme på, og så få en liste påmindelse når der sker noget for børnene.

Det gælder for både Herringe og Gestelev kirker, at de er som vi ser det et godt sted at mødes, for her mødes vi på tværs af alder og de sædvanlige skel.

Man er altid velkommen til at kontakte præsten med ideer, eller hvis man gerne vil hjælpe, bage en kage, eller andet.